Just Me or Is It Slow Again? - Havanese Forum : Havanese Forums
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 01:11 PM Thread Starter
Senior Member
 
Jackie from Concrete, WA's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3,507
Submit Photo: 1
Photo Submissions 80 Times in 78 Posts
Just Me or Is It Slow Again?

The forum has been really slow in loading pages. Is it me or is anyone else experiencing this? It could be me as we periodically have trouble with our internet carrier but other sites don't seem as slow. I get lots of ads on the top, side and bottom, but nothing offensive. Just curious if anyone else is slow.



Jackie & Willow
Jackie from Concrete, WA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 02:32 PM
Metrowest, MA
 
krandall's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Massachusetts
Posts: 24,544
Submit Photo: 8
Photo Submissions 336 Times in 334 Posts
Nope. At the moment, it's working fine of me!


Karen, Kodi, Pixel and Panda
(ARCHMX Starborn Kodak Moment CGC, NTD, BN, PCD, NA, NAJ, CDX-CCH, RE, RLV, RL1X3, RL2X4, RL3X3...
plus Starborn's Picture Perfect & CH Nauti Herd Compact Flash RN, CGC, NTD, SN-C, RL1)






krandall is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 06:56 PM
Senior Member
 
Pucks104's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: North Carolina
Posts: 2,362
Submit Photo: 36
Photo Submissions 60 Times in 60 Posts
No trouble for me either.


Pucks104 is offline  
 
post #4 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 06:58 PM
Senior Member
 
MarinaGirl's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Seattle, WA
Posts: 2,216
Submit Photo: 7
Photo Submissions 49 Times in 49 Posts
I'm good - normal performance for me.

Jeanne and Emmie

MarinaGirl is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 07:03 PM
Senior Member
 
CaroleG's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Orange County, California
Posts: 194
Submit Photo: 61
Photo Submissions 11 Times in 10 Posts
My pages are loading normally. I do have a problem with posting pictures for my profile picture. Every one I try to post comes up sideways.
CaroleG is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 10-16-2016, 09:04 PM
Senior Member
 
MarinaGirl's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Seattle, WA
Posts: 2,216
Submit Photo: 7
Photo Submissions 49 Times in 49 Posts
Quote:
Originally Posted by CaroleG View Post
My pages are loading normally. I do have a problem with posting pictures for my profile picture. Every one I try to post comes up sideways.
That isn't a forum issue; the problem occurs with pictures taken in portrait mode instead of landscape mode. You'll need to rotate them with photo editing software.

Jeanne and Emmie

MarinaGirl is offline  
The Following User Nominates MarinaGirl Great Photo:
CaroleG (10-16-2016)
post #7 of 14 (permalink) Old 10-17-2016, 10:45 AM Thread Starter
Senior Member
 
Jackie from Concrete, WA's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 3,507
Submit Photo: 1
Photo Submissions 80 Times in 78 Posts
Ok - I'm glad it's working for everyone else. I think it's my computer or internet. I wish I were more of a techie.



Jackie & Willow
Jackie from Concrete, WA is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 10-17-2016, 02:24 PM
Dave T
 
davetgabby's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Ontario Canada
Posts: 10,866
Submit Photo: 3
Photo Submissions 119 Times in 117 Posts
yeah it's slow for me too, and I don't have any ads. I'm getting a new laptop Wednesday and hope it helps as a lot of things are slow as well. This page took 25 seconds to load, when I clicked on reply . So I am hoping a grand will get me a little speed, but who knows. ?

Dave and Molly
Ian Dunbar was awarded the Outstanding Achievement Award from I.P.D.T.A. Here's a picture of me accepting the award on his behalf.
Member of IAABC ,International Association of Animal Behavior Consultants , Member of Pet Professional Guild
davetgabby is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 10-17-2016, 02:38 PM
Senior Member
 
PaulineMi's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Central Michigan
Posts: 823
Submit Photo: 23
Photo Submissions 24 Times in 24 Posts
We only have satellite service where I live. Slow is all I know especially if it's cloudy, raining or snowing.



http://s218.photobucket.com/user/paulinemi/library/Lola?sort=3&page=1
Zigfield Lola Bleu
PaulineMi is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 10-17-2016, 05:51 PM
Senior Member
 
Heather's's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Northern California
Posts: 3,919
Submit Photo: 6
Photo Submissions 96 Times in 95 Posts
I haven't experienced any forum slowness here.😊

Heather, Scout, Truffles & Sparky
Heather's is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Havanese Forum : Havanese Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome